HEADER mediumblauw vervolgpag

Advies over houding en beweging tijdens het werk

Arbody adviseert al meer dan 20 jaar bedrijven op het gebied van houding en beweging tijdens en op het werk. Arbody onderzoekt, beoordeelt en geeft ergonomisch advies om fysieke klachten op de werkvloer te voorkomen. Ook biedt Arbody hulp en begeleiding het opstellen van een risico inventarisatie of bij re-integratie van een werknemer.

Werkplekonderzoek

Arbody is deskundig als het gaat om het uitvoeren van een ergonomisch werkplekonderzoek waardoor lichamelijke klachten als rugklachten of RSI worden voorkomen.
Lees verder over werkplekonderzoek.

Risico inventarisatie (RI&E)

Arbody beschikt over specialisten die u helpen bij het opstellen van een risico inventarisatie, die verplicht is wanneer u meer dan 25 werknemers in dienst heeft.
Lees verder over risico inventarisatie.

Beoordeling fysieke belasting

Tijdens een beoordeling fysieke belasting van Arbody wordt onderzoek gedaan naar de persoonlijke werkomgeving van de werknemer, waarbij werkhouding en bewegingsgedrag worden geobserveerd en geanalyseerd.
Lees verder over beoordeling fysieke belasting.

Interventie bij re-integratie

Wanneer uw werknemer is uitgevallen als gevolg van lichamelijke klachten, is interventie van een ergonoom/bedrijfstherapeut nodig. Arbody biedt hulp en begeleiding bij re-integratie van een werknemer.
Lees verder over interventie bij re-integratie.

 

Arbody | Trainingen in houding en beweging | Burensedijk 31 4197 RG  Buurmalsen  | 0345-508868 | info@arbody.nl