HEADER blauw2 pms294

Arbody

PRIVACYVERKLARING

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Arbody BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Arbody BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Arbody BV verstrekt. Arbody BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw bedrijfsnaam
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

Waarom Arbody BV gegevens nodig heeft

Arbody BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Arbody BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Arbody BV gegevens bewaart

Arbody BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Arbody BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Arbody BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Arbody BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden volledig geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Arbody BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Arbody BV bij Google
zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Arbody BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Arbody BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Arbody BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht.
Arbody BV heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten conform de privacywetgeving. Arbody BV heeft aangegeven dat Google geen gegevens mag delen met “derden”.
Arbody BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Arbody BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Arbody BV heeft Google Analytics zo ingesteld dat de IP-gegevens volledig zijn geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Arbody BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Arbody BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Arbody BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Arbody BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Arbody BV op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Arbody.nl is een website van Arbody BV. Arbody BV is als volgt te bereiken:
Vestigingsadres: Burensedijk 31 4197 RG Buurmalsen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30122983
Telefoon: 0345-508868
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Portfolio

Hier vindt u enkele van de meest recente opdrachtgevers.

Luxor

Tiltraining

opdrachtgeverluxor

Scalda

Ergonomisch onderzoek

1scalda

Buddynetwerk

Werkplekonderzoek

buddynetwerk

Zorggroep Charim

Werkplekonderzoek

charim

Herbalife

Tiltraining

herbal

Kapsalon Knipsels

Werkplekonderzoek

knipsels

Dekra

Werkplekonderzoek

DEKRA

Van Delft Biscuits

Ergonomisch onderzoek

van delft

Raad van State

Training fysieke belasting

raadvstate

EBS

Ergonomisch onderzoek

logo ebs

Michelin

Tiltraining

mich

Stichting Cambium

Werkplekonderzoek

Cambium

Sovon

RSI-training

sovon

Partijdumper

Tiltraining

Referenties Partijdumper

DPP

Werkplekonderzoek

dpp

Boedeltaxi

Tiltraining

boedel

Nova College

Werkplekonderzoek

nova

Xtandit

Ergonomisch onderzoek

xandit

Stadsschouwburg Utrecht

Werkplekonderzoek

stadsschouwburg

Ministerie van Defensie

Training fysieke belasting

Logo Defensie

Gemeente Noorderveld

Werkplekonderzoek

Noordenveld 1

Shunter

Werkplekonderzoek

shunter

Timesavers

Ergonomisch onderzoek

timesavers

Still

Tiltraining

still

Lekstedewonen

RSI-training

lekstede

Verkeersveiligheidsgroep

Leefstijltraining

vvgn logo

Beneluxvet

Tiltraining

beneluxvet

RWG

RSI-training

rwg

Tabor

RSI-training

tabor

SoHosted

RSI-training

sohosted

Witcom

Werkplekonderzoek

witcom logo

Terex

Werkplekonderzoek

terex

Link Nederland

Werkplekonderzoek

link

Bureau Degen

RSI-training

degen

SPA Groep

Leefstijltraining

logo spagroep

Vesting Finance

Werkplekonderzoek

Logo VestingFinance

SiteSuccess

Werkplekonderzoek

SEO-bureau en SEO-specialist

Axon

Werkplekonderzoek

axon

Vacatures

Vacature zelfstandige bedrijfsoefentherapeut (franchisenemer)

Gezocht: Zelfstandig Arbody bedrijfsoefentherapeut Regio Groningen, Friesland, Drenthe, Zeeland of Limburg.
Wil je je eigen training-/adviesbedrijf opzetten, maar heb je eigenlijk een zetje nodig en is structurele begeleiding en coaching wel prettig? Je maakt gebruik van een al meer dan 20 jaar lang, bewezen bestaande succesvolle formule van Arbody. Je wordt franchisenemer en gaat je eigen regio exploiteren.
Vooraf krijg je zelf trainingen om goed voorbereid je trainings-/adviesbureau op te zetten en de trainingen te kunnen geven. Samen succesvol worden!
Wil je meer weten: bel dan Eelco Schuurman 06-54395812 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vacature oefentherapietherapeuten voor trainingen in het bedrijfsleven

Collega (bedrijfs)oefentherapie gezocht voor trainingen in het bedrijfsleven.
Ben je enthousiast, energiek en wil je mensen wat leren over werkhouding, gezondheid en fysieke belasting? Wil je (on the job) trainingen geven aan mensen die zwaar werk doen en/of op kantoor zitten? Dan is dit misschien iets voor jou.
Je werkt als zelfstandig therapeut voor Arbody. Je krijgt presentaties en de nodige info en hulp om de trainingen te geven. De trainingen vinden plaats door het hele land, maar je geeft zelf je afstandslimiet aan.
Wil je meer weten: bel dan Eelco Schuurman 06-54395812 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Open sollicitaties

Omdat Arbody werkt met een landelijk opererend netwerk, staat Arbody altijd open voor gekwalificeerde bedrijfstherapeuten en accountmanagers in heel Nederland. Open sollicitaties worden in portefeuille gehouden.
Indien u een open sollicitatie wilt sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan uw CV en motivatie of schrijf naar:

Arbody BV
Burensedijk 31
Buurmalsen
t. 0345-508868
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Recensies

Lees wat klanten zeggen over Arbody.

 

'De deskundigheid en persoonlijke inzet spraken mij erg aan'

Paul van DunquoteR Ik heb Eelco ingezet bij een tiltraining in de vervoerssector. De deskundigheid en de persoonlijke inzet spraken mij erg aan. Door middel van praktische voorbeelden en de daaruit voortvloeiende praktische tips werden als zeer nuttig ervaren.
Paul van Dun
 | Opleider op het gebied van veiligheid

 

'We zijn zeer tevreden'

roelkeppelquoteR Eelco, we zijn zeer tevreden over je aanpak, je verslag en de kosten. Bij volgende situaties waarbij er ergonomisch advies nodig is, schakel ik je graag weer in.
Roel Keppel
| HSE consultant / arbeidsdeskundige bij G4S Security Services

 

'Verslag ziet er top uit!'

sannestetquoteR Ik wil je even een compliment maken voor dit mooie product/verslag. Ziet er top uit! Ook goed om te merken dat ze je weten te vinden. Ik denk dat we in de toekomst nog wel meer van dit soort opdrachten kunnen doen voor Coolblue.
Sanne Stet | Relatiemanager Argon/Coolblue

 

'Erg veel positieve reacties'

Koen AlwijnsequoteRWe hebben erg veel positieve reacties gehad op zowel de Leefstijltraining die nu gevolgd is, als over de trainer Eelco Schuurman. Dus zegt het voort, zegt het voort!
Koen Alewijnse | Teamcoördinator planning bij afvalservice gemeente Breda

 

'We gaan er mee verder'

Thijs van der SchaafquoteREen succesvolle aanpak. We gaan ermee verder bij andere afdelingen. Aandacht voor fysieke belasting is belangrijk, want we willen natuurlijk iedereen zo lang mogelijk gezond aan het werk houden.
Thijs van der Schaaf | destijds Technical Manager bij Scheepswerf Slob

 

'Mijn klachten zijn afgenomen'

Frits van LingenquoteRIk twijfelde altijd over mijn instellingen en hierdoor bleven klachten aanwezig. Ik weet nu zelf hoe ik mijn werkhoogtes in moet stellen en dat geeft een zeker gevoel. Hierdoor zijn mijn klachten afgenomen.
Frits van Lingen | Consultant Rabobank Nederland

 

'Zeer tevreden'

John HijgenaarquoteRZeer tevreden over de training Fysieke belasting van Arbody. Een zeer verzorgde training.
John Hijgenaar | Hema

 

'Hij signaleert direct de knelpunten'

LeidaquoteRAls webredacteur ontkom je niet aan fysieke klachten, wanneer je werkplek niet goed is ingesteld. Nadat de eerste fysieke klachten verschenen heeft Eelco een aantal nuttige tips gegeven. Ook van de ergonomische muis heb ik veel baat. Super bedankt!
Leida Wemekamp | freelance webredacteur & fotograaf @ buroF5

 

'Fysieke overbelasting kan voorkomen worden'

Dhr. BonnetquoteREen gevolg van fysieke overbelasting kan vervroegde slijtage zijn of schade aan het houdings en bewegingsapparaat. Door een praktische, op het werkgerichte training en instructie kan dit voorkomen worden.
Dhr. H.H. Bonnet | Radioloog St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht

 

'Blij verrast door de cursus'

MariekevanBommelquoteRIedereen was blij verrast door de cursus tiltraining. Ze zagen er eerst een beetje tegenop en zagen het nut er niet van in, maar ze hadden toch veel geleerd zeiden ze. 
Marieke van Bommel | Creative Show Technology

 

'Daling verzuim'

anoniemquoteRDe aanpak van Arbody heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan daling van het verzuim. De werknemers praten erover, ze zijn er dus mee bezig en dat was net de bedoeling.
Dhr. Snier | gemeente Utrecht

 

'Structurele aanpak'

anoniemquoteREen structurele aanpak is voor dit bedrijf van eminent belang en de aanpak van Arbody sluit hier uitstekend op aan.
Ton Schoolderman | bedrijfsarts bij Arboned

 

Lees wat partners zeggen over Arbody.

 

'Prima vakman'

Ronald RavesteijnquoteR Eelco is een prima partner in business, ken hem ruim 10 jaar en hij heeft mij nooit teleurgesteld. Prima vakman met de juiste instelling.
Ronald Ravesteijn | Spa opleidingen

 

'Betrokken, loyaal en bovenal een verbeteraar'

Max VermeijquoteREelco is een gepassioneerd vakman met een hoge kwaliteitsstandaard. Hij wil overal het beste uit halen, bij de cliënt en bij zichzelf. Hij is betrokken, loyaal en bovenal een verbeteraar. Hij helpt mensen door hun eigen kracht te verbeteren, zodat ook echt een verandering in bestaande patronen ontstaat.
Max Vermeij Arbeid en organisatiedeskundige at Maximaal-Vitaal

 

'Een gedreven persoon'

Dirk WymengaquoteREelco koppelt zijn kennis en ervaring aan werknemers. Hij is een gedreven persoon die uitermate goed in staat is, duidelijke en begrijpelijke coaching, voorlichting en instructies te geven aan werknemers. Bovendien is hij prettig in de omgang, komt hij zijn afspraken goed na en heeft hij onze samenwerking goed georganiseerd.
Dirk Wymenga | Trainer & Interim Manager Lean Six Sigma en Duurzame Inzetbaarheid

 

'Betrouwbare zakenpartner'

anoniemquoteRTijdens onze samenwerking heb ik Eelco leren kennen als iemand die openstaat voor ontwikkelingen en vasthoudend is om zijn doel te bereiken. Eelco werkt altijd met open vizier en afspraken die je met hem maakt, komt hij altijd na. Eelco is een vakman en ondernemer in hart en meer...
Jacco Lamper | Owner Novicare

Subcategorieën

WERKPLEK ONDERZOEK WERKPLEKONDERZOEK

Geeft werknemer én werkgever concrete inzichten en tips. Meer over WERKPLEKONDERZOEK.

TIL TRAININGENTILTRAININGEN

Praktische training voor de beste tiltechniek en werkhouding. Meer over TILTRAININGEN.

ERGO COACHERGOCOACH

Uw eigen ERGO-coach voorkomt ziekteverzuim in uw organisatie. Meer over OPLEIDING TOT ERGOCOACH.

 

Trainingen kantoormedewerkers

ictArbody verzorgt al jarenlang speciale trainingen voor kantoormedewerkers.

 

Tiltrainingen metaalindustrie

metaalSpeciale tiltrainingen voor medewerkers in de metaalindustrie.

 

Trainingen gezondheidszorg

gezondheidszorgArbody is gespecialiseerd in trainingen in de gezondheidszorg.

Tiltrainingen transport & logistiek

transportTillen zonder lichamelijke klachten. Tiltrainingen voor medewerkers in de transport en logistiek.

Arbody | Trainingen in houding en beweging | Burensedijk 31 4197 RG  Buurmalsen  | 0345-508868 | info@arbody.nl