HEADER mediumblauw vervolgpag

Ergonomisch adviesbureau Arbody

Ergonomisch adviesbureau Arbody B.V. is een landelijk opererende franchise onderneming die zich volledig inzet om fysieke klachten op de werkvloer te voorkomen. Arbody is actief in het geven van preventieve trainingen, ergonomisch advies en opleiding. Ook biedt Arbody hulp en begeleiding bij re-integratie van de werknemer. Arbody heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Een ervaring waardoor verzuim soms wel met 25% wordt teruggebracht.

Meerwaarde Arbody

  • Werknemers in krijgen tijdens het werk persoonlijke aandacht voor het fysiek handelen. Dit wordt door de werknemer als zeer positief ervaren.
  • U verliest geen productiviteit, het werk kan gewoon worden voortgezet.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren, geschoolde ergonomen/bedrijfstherapeuten.
  • U voorkomt ziekteverzuim. Omdat uw ziektekosten dalen, verdient u de investering binnen afzienbare tijd terug.
  • Arbody werkt samen met verschillende opleidingsinstituten, arbodiensten en brancheorganisaties, waaronder de NVvE (De Nederlandse Vereniging voor Ergonomie). Ook heeft Arbody goed contact met diverse scholingsfondsen van de verschillende branches en bedrijfstakken. Hierdoor kan Arbody u nog beter adviseren en begeleiden.
  • Arbody kan adviseren over eventueel te verlenen subsidie mogelijkheden.

Vestigingen Arbody

Arbody B.V. is opgericht door Eelco Schuurman, eigenaar, bedrijfstherapeut en ergonoom. Vanuit de vestiging in Buurmalsen opereren 10 vestigingen over heel Nederland. Hierdoor kan Arbody op elke werkplek, in elke regio, optimaal haar diensten aanbieden. Wilt u meer informatie over een Arbody vestiging bij u in de buurt, klik dan hier voor een overzicht. Alle therapeuten van Arbody B.V. zijn te bereiken via de hoofdvestiging, telefoon 0345 508868.

Regio Midden: Utrecht/Noord- en Zuid-Holland/Flevoland
Eelco Schuurman (Buurmalsen), oprichter en eigenaar, bedrijfstherapeut en ergonoom. Nog altijd vol overgave bezig met zijn vak.

Regio Amsterdam: Amsterdam/Noord-Holland
Peter Zwart (Amsterdam) is als bedrijfstherapeut en ergonoom al vanaf de start vaste bedrijfstherapeut bij Arbody.

Regio Noord: Groningen/Friesland/Drenthe
Micha van Veggel (Groningen) is als bedrijfstherapeut en ergonoom al meer dan 10 jaar werkzaam voor Arbody.
Dirk Wymenga (Sneek) bewegingswetenschapper die zich onder meer inzet voor een duurzame medewerker op de werkvloer.

Regio Oost: Gelderland/Overijssel
Max Vermeij (Nijmegen) is als opdrachtgever voor Arbody begonnen in 2007, nu als Arbeids-en organisatiedeskundige betrokken bij Arbody als het gaat om uitvoeren van RI&E’s, ergonomische werkplekonderzoeken en het opleiden tot ERGO-coach.

Regio Zuid: Zeeland/Brabant/Limburg
Guus Tempelaar (Dongen) is vanaf het begin werkzaam als vaste bedrijfstherapeut voor Arbody in het zuiden van het land en tevens invaller voor regio midden Nederland.

 

Privacy

Arbody B.V. gaat zorgvuldig om met uw privacy. Hier vindt u onze privacyverklaring.

 

Arbody | Trainingen in houding en beweging | Burensedijk 31 4197 RG  Buurmalsen  | 0345-508868 | info@arbody.nl