HEADER mediumblauw vervolgpag

Recensies

Lees wat klanten zeggen over Arbody.

 

'De deskundigheid en persoonlijke inzet spraken mij erg aan'

Paul van DunquoteR Ik heb Eelco ingezet bij een tiltraining in de vervoerssector. De deskundigheid en de persoonlijke inzet spraken mij erg aan. Door middel van praktische voorbeelden en de daaruit voortvloeiende praktische tips werden als zeer nuttig ervaren.
Paul van Dun
 | Opleider op het gebied van veiligheid

 

'We zijn zeer tevreden'

roelkeppelquoteR Eelco, we zijn zeer tevreden over je aanpak, je verslag en de kosten. Bij volgende situaties waarbij er ergonomisch advies nodig is, schakel ik je graag weer in.
Roel Keppel
| HSE consultant / arbeidsdeskundige bij G4S Security Services

 

'Verslag ziet er top uit!'

sannestetquoteR Ik wil je even een compliment maken voor dit mooie product/verslag. Ziet er top uit! Ook goed om te merken dat ze je weten te vinden. Ik denk dat we in de toekomst nog wel meer van dit soort opdrachten kunnen doen voor Coolblue.
Sanne Stet | Relatiemanager Argon/Coolblue

 

'Erg veel positieve reacties'

Koen AlwijnsequoteRWe hebben erg veel positieve reacties gehad op zowel de Leefstijltraining die nu gevolgd is, als over de trainer Eelco Schuurman. Dus zegt het voort, zegt het voort!
Koen Alewijnse | Teamcoördinator planning bij afvalservice gemeente Breda

 

'We gaan er mee verder'

Thijs van der SchaafquoteREen succesvolle aanpak. We gaan ermee verder bij andere afdelingen. Aandacht voor fysieke belasting is belangrijk, want we willen natuurlijk iedereen zo lang mogelijk gezond aan het werk houden.
Thijs van der Schaaf | destijds Technical Manager bij Scheepswerf Slob

 

'Mijn klachten zijn afgenomen'

Frits van LingenquoteRIk twijfelde altijd over mijn instellingen en hierdoor bleven klachten aanwezig. Ik weet nu zelf hoe ik mijn werkhoogtes in moet stellen en dat geeft een zeker gevoel. Hierdoor zijn mijn klachten afgenomen.
Frits van Lingen | Consultant Rabobank Nederland

 

'Zeer tevreden'

John HijgenaarquoteRZeer tevreden over de training Fysieke belasting van Arbody. Een zeer verzorgde training.
John Hijgenaar | Hema

 

'Hij signaleert direct de knelpunten'

LeidaquoteRAls webredacteur ontkom je niet aan fysieke klachten, wanneer je werkplek niet goed is ingesteld. Nadat de eerste fysieke klachten verschenen heeft Eelco een aantal nuttige tips gegeven. Ook van de ergonomische muis heb ik veel baat. Super bedankt!
Leida Wemekamp | freelance webredacteur & fotograaf @ buroF5

 

'Fysieke overbelasting kan voorkomen worden'

Dhr. BonnetquoteREen gevolg van fysieke overbelasting kan vervroegde slijtage zijn of schade aan het houdings en bewegingsapparaat. Door een praktische, op het werkgerichte training en instructie kan dit voorkomen worden.
Dhr. H.H. Bonnet | Radioloog St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht

 

'Blij verrast door de cursus'

MariekevanBommelquoteRIedereen was blij verrast door de cursus tiltraining. Ze zagen er eerst een beetje tegenop en zagen het nut er niet van in, maar ze hadden toch veel geleerd zeiden ze. 
Marieke van Bommel | Creative Show Technology

 

'Daling verzuim'

anoniemquoteRDe aanpak van Arbody heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan daling van het verzuim. De werknemers praten erover, ze zijn er dus mee bezig en dat was net de bedoeling.
Dhr. Snier | gemeente Utrecht

 

'Structurele aanpak'

anoniemquoteREen structurele aanpak is voor dit bedrijf van eminent belang en de aanpak van Arbody sluit hier uitstekend op aan.
Ton Schoolderman | bedrijfsarts bij Arboned

 

Lees wat partners zeggen over Arbody.

 

'Prima vakman'

Ronald RavesteijnquoteR Eelco is een prima partner in business, ken hem ruim 10 jaar en hij heeft mij nooit teleurgesteld. Prima vakman met de juiste instelling.
Ronald Ravesteijn | Spa opleidingen

 

'Betrokken, loyaal en bovenal een verbeteraar'

Max VermeijquoteREelco is een gepassioneerd vakman met een hoge kwaliteitsstandaard. Hij wil overal het beste uit halen, bij de cliënt en bij zichzelf. Hij is betrokken, loyaal en bovenal een verbeteraar. Hij helpt mensen door hun eigen kracht te verbeteren, zodat ook echt een verandering in bestaande patronen ontstaat.
Max Vermeij Arbeid en organisatiedeskundige at Maximaal-Vitaal

 

'Een gedreven persoon'

Dirk WymengaquoteREelco koppelt zijn kennis en ervaring aan werknemers. Hij is een gedreven persoon die uitermate goed in staat is, duidelijke en begrijpelijke coaching, voorlichting en instructies te geven aan werknemers. Bovendien is hij prettig in de omgang, komt hij zijn afspraken goed na en heeft hij onze samenwerking goed georganiseerd.
Dirk Wymenga | Trainer & Interim Manager Lean Six Sigma en Duurzame Inzetbaarheid

 

'Betrouwbare zakenpartner'

anoniemquoteRTijdens onze samenwerking heb ik Eelco leren kennen als iemand die openstaat voor ontwikkelingen en vasthoudend is om zijn doel te bereiken. Eelco werkt altijd met open vizier en afspraken die je met hem maakt, komt hij altijd na. Eelco is een vakman en ondernemer in hart en meer...
Jacco Lamper | Owner Novicare

Arbody | Trainingen in houding en beweging | Burensedijk 31 4197 RG  Buurmalsen  | 0345-508868 | info@arbody.nl