HEADER mediumblauw vervolgpag

Trainingen over houding en beweging tijdens het werk

Arbody heeft specialistische kennis en ervaring in het geven van ergonomische trainingen op en tijdens het werk. Met deze praktijkgerichte trainingen worden fysieke klachten op de werkvloer voorkomen. Daarnaast leidt Arbody werknemers op tot ERGO-coach of preventiemedewerker waarmee binnen de organisatie aandacht blijft bestaan voor een gezonde houding en beweging tijdens het werk.

Tiltraining

Met een ergonomische tiltraining helpt Arbody het ontstaan van rugklachten en kwetsuren voorkomen. Speciaal voor werknemers in fysieke beroepen waar het risico bestaat op overbelasting.
Lees verder over tiltraining.

RSI voorkomen

Mety een ergonomische RSI preventietraining helpt Arbody RSI klachten te voorkomen. Laat RSI binnen uw organisatie geen kans krijgen.
Lees verder over RSI preventie training.

Opleiding tot ERGO-coach

Voorkom ziekteverzuim door lichamelijk overbelasting en zorg voor een goed opgeleide ERGO-coach binnen uw organisatie.
Lees verder over opleiding tot ERGO-coach.

Preventiemedewerker

De opleiding tot preventiemedewerker geeft een of meerdere van uw medewerkers kennis en inzicht om de taak van preventiemedewerker te kunnen vervullen.
Lees verder over opleiding tot preventiemedewerker.

Leefstijltraining

Een leefstijltraining is tegenwoordig niet meer weg te denken van de werkvloer. De leefstijltraining van Arbody is niet alleen nuttig voor uw medewerker, maar voor iedereen.
Lees verder over leefstijltraining.

Arbody | Trainingen in houding en beweging | Burensedijk 31 4197 RG  Buurmalsen  | 0345-508868 | info@arbody.nl